ORGANIZIRANE DEJAVNOSTI IN KOLESARSKA DIRKA

Četrtek, 16. 6. 2022

Občina Rogaška Slatina že več let zapored sodeluje v največjem kolesarskem dogodku v Sloveniji Dirka po Sloveniji, ki bo letos potekala v našem kraju v četrtek, 16. 6. 2022 z zaključkom 2. etape. Kolesarji se bodo v sklopu dirke peljali tudi krog skozi Rogaško Slatino (po obvoznici na Rogatec – Rogaško, čez center po Celjski cesti, po Prvomajski v Negonje in nato ponovno po obvoznici proti Rogatcu ter za Rogaško s ciljem na železniški postaji). Tako se pričakujejo ob progi gledalci in podporniki dirke.

Od četrtka, 16. 6. 2022, do sobote, 18. 6. 2022, pa bodo v Rogaški Slatini potekale tudi dejavnosti v sklopu mednarodnega festivala športnega, dokumentarnega in igranega filma FICTS v organizaciji Zavoda ŠKL, FICTS in Olimpijskega komiteja Slovenije. Učenci od 5. do 8. razreda naše šole se bodo v četrtek, 16. 6. 2022, v Kulturnem centru udeležili ogleda športno-dokumentarnega filma s spremljajočimi dejavnostmi.

Zaradi organizacije ogleda dirke in v zvezi s tem spremenjenega prometnega režima v kraju, bomo dan dejavnosti za učence organizirali drugače.

Učenci bodo prišli v šolo ob 10.00

Avtobusi bodo vozili v šolo po naslednjem razporedu:

9.30:                iz smeri Svetega Florijana do centralne šole

9.30:                iz smeri Podplata do centralne šole

10.25:              iz POŠ Kostrivnica do AP RS (za 5.K)

Minibus v šolo ne bo vozil.

Potek dejavnosti tega dne:

Kosilo bomo vsem učencem za ta dan odpovedali.  V dopoldanskem času bomo glede na izraženo potrebo oz. prijavo organizirali varstvo za najmlajše učence.

Hvala za vaše sodelovanje.

Vodstvo VIZ II. OŠ Rogaška Slatina

Dostopnost