Spoštovani,

Vlada RS je v četrtek, 28. 1. 2021, sprejela spremenjen Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi, razen za otroke od 1. do 3. razreda v »rdečih regijah«, kamor trenutno spada tudi naša Savinjska regija, kjer naj bi pouk naslednji teden, od torka 2. 2. 2021 potekal v prostorih šole.

V petek, 29. 1. 2021, je v popoldanskem času prišlo do spremembe pravkar omenjena Odloka, ki stopi v veljavo 30. 1. 2021 in velja do vključno 5. 2. 2021. Predvidena sprememba odloka dovoljuje izvedbo pouka v 1. triletju v »rdečih regijah« od vključno 1. 2. 2021 do vključno 5. 2. 2021 v šoli.

Hitro testiranje na okužbo s SARs-CoV-2 obveščenih zaposlenih bo potekalo sočasno v ponedeljek, 1. 2. 2021, od 7. 00 do 10. 00 ure v garderobi predmetne stopnje.

I. Učenci I. VIO

Organizacija dela za učence od 1. do 3. razreda ostane ista kot prejšnji teden, ko so se vrnili otroci v šolske klopi.

Še vedno veljajo podrobnejša navodila z vsemi pomembnimi informacijami, ki ste jih prejeli pretekli teden po eAsistentu.

Ob dnevih testiranj zaposlenih (ponedeljki oz. drugi dnevi v primeru praznikov) naprošamo starše, v kolikor je možno, da pripeljete svoje otroke okrog osme ure. Hkrati vas prosimo, da redno spremljate epidemiološke razmere. V primeru, da bo Savinjska regija obarvana črno, izvedba pouka v šoli ne bo mogoča.

II. Učenci od 4. do 9. razreda

Za učence in učenke od 4. do 9. razreda bo pouk v vseh regijah še vedno potekal na daljavo.

Organizacija dela na daljavo ostaja še naprej enaka.     

Na tej povezavi najdete urnik video učnih ur v živo v orodju MS Teams za učence od 4. in 5. razreda in na tej povezavi za učence od 6. do 9. razreda od 1. 2. do 5. 2. 2021.

Še vedno nudimo IKT tehnologijo in zagotavljamo brezplačne tople obroke upravičenim učencem v sodelovanju z Občino Rogaška Slatina.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje negotove situacije.

Učenci I. VIO so ob vrnitvi v šolske klopi po treh mesecih šolanja od doma pokazali neizmerno veselje. Upamo, da bo tako tudi naprej in verjamemo, da se bodo postopoma vrnili tudi ostali učenci v ustaljene tirnice našega šolskega vsakdana.

Ostanite zdravi z željo, da se čim prej srečamo v hramu učenosti.

S spoštovanjem

kolektiv II. OŠ in ravnateljica Milena Vreš, prof.

Dostopnost