Spoštovani učenci in starši,

zaposleni VIZ II. OŠ Rogaška Slatina in obeh podružničnih šol vas pričakujemo zopet v šoli prvi šolski dan novega šolskega leta, v ponedeljek, 3. septembra 2018 ob 8.15 uri.

 

Še posebej se veselimo prvošolcev, ki se nam bodo v šoli pridružili prvič, a šele okrog 10.00, po svečanem sprejemu in ogledu gledališke predstave, ki se začne ob 8.30 v KC, kakor tudi šestošolcev, ki prihajajo na matično šolo iz podružnic.

Zagotovo vas zanima, KAKO BO POTEKAL PRVI ŠOLSKI DAN NA VIZ II. OŠ ROGAŠKA SLATINA?

Prvi šolski dan bo namenjen spoznavanju, pregledu letnega delovnega načrta, predstavitvi dejavnosti obogatitvenega programa, načrtovanju programa dela v OS, novostim in spremembam.

V kolikor imate starši že prvi šolski dan potrebo po jutranjem varstvu za mlajše otroke, se ga bodo lahko udeležili od 5.30 v učilnici 1.a.

Prav tako bodo učenci  do odhoda domov nadaljevali z delom  v organiziranih oblikah razširjenega programa.

Vozni redi jutranjih in opoldanskih voženj šolskih avtobusov in mini busa ostajajo zaenkrat nespremenjeni (KLIK)   in so zapisani tudi na zloženki, ki jo učenci prejmejo prvi šolski dan. Prvi šolski dan bo šolski avtobus vozil le drugo jutranjo vožnjo, ki se prične ob 7.30 iz Tuncovca oziroma 7.35 iz Podplata. Mini bus prične voziti prvi šolski dan po nespremenjenem voznem redu.

Prvi šolski dan bo mogoče dobiti v šoli tudi kosilo, ne bo pa mogoče izbirati glavne jedi.

Izbor glavne jedi za kosilo preko programa E-asistent bo mogoče opravljati od 31. 8. 2018, za čas prevzema od 10. 9. 2018.  V vmesnem obdobju izbor ne bo mogoč, zato bodo  učenci prevzemali v prvem tednu pripravljeno hrano brez vnaprej opravljene izbire.

Ravnateljica, strokovni in drugi delavci šole se veselimo ponovnega snidenja in sodelovanja z učenci, veselimo pa se tudi tvornega in na pozitivnih odnosih temelječega sodelovanja  z vami, spoštovani starši. Na naši šoli velja, da skupaj zmoremo vse!

 

Torej, »Zmoremo, ker znamo in znamo, ker hočemo!«

 

ravnateljica mag. Karla Škrinjarić, spec.,  l. r.

in zaposleni VIZ II. OŠ Rogaška Slatina

 

 

Dostopnost