Smo kulturno dejavni.V petek, 28.10.2016, se bomo priključili osrednji prireditvi ob dnevu reformacije in dnevu spomina na mrtve, s pričetkom ob 11.00 na evropski ploščadi.

Učenci predmetne stopnje od 6. do 9. razreda zaključijo tretjo učno uro nekoliko prej in se ob 10.30 odpravijo direktno na EU ploščad. Učenci od 1. do 5.razreda odidejo iz šole prej, da bodo pravi čas na prireditvenem mestu.

 Po končani prireditvi, predvidoma ob 11.30 bodo organizirani avtobusni prevozi za vse učence vozače izpred avtobusne postaje v Rogaški Slatini. Kasnejših voženj ta dan ne bo!

Minibus bo odpeljal s krožnega prometa pri Avtobusni postaji v Rogaški Slatini ob 11.30.

Ostali učenci greste po končani prireditvi domov, če pa boste ta dan kosili in se pridružili OPB, se vrnete pod spremstvom učiteljev v šolo.

Za vse učence bo kosilo ta dan odpovedano. Učenci, ki boste ta dan ostali v OPB ali pa bi želeli po prireditvi na kosilo v šolo, se morate nanj pravočasno naročiti na tel. št.: 041-449-309, najkasneje pa do petka, 28.10.2016 do 8.00.

 Vsem, tako učencem kot učiteljem želim prijetne jesenske počitnice. Polni energije se zopet vidimo v ponedeljek 7. novembra.

Ravnateljica: mag. Karla Škrinjarič, spec.

Dostopnost