Smo medgeneracijsko povezani.Spoštovani,

v sodelovanju z glavnim organizatorjem in nosilcem projekta Simbioza@e-pismena Slovenija, nevladnim in povsem neodvisnim zavodom Ypsilon, bomo na naši šoli organizirali teden medgeneracijskega povezovanja in e-izobraževanja starejših s ciljem dviga računalniške pismenosti.

V času od ponedeljka, 21.10.2013, do petka, 25.10.2013, bomo od 9.00 do 11.00 v računalniški učilnici VIZ II. OŠ Rogaška Slatina izvajali delavnice e-opismenjevanja starejših, kjer bodo mladi učili starejše uporabe računalnika in mobilne telefonije. Omenjena aktivnost je krasno izhodišče prenosa znanj, medsebojnega sodelovanja in medgeneracijskega povezovanja ter utrjevanja življenjsko pomembnih vrednot.

V ta namen vabimo stare starše naših učencev, starše zaposlenih in starejše krajane, da se udeležijo brezplačnih in prostovoljnih delavnic, kjer bodo lahko nova spoznanja združili s prijetnim druženjem.

Zaradi lažje organizacije prosimo, da se kandidati prijavijo na delavnice s prijavnico, ki jo s klikom najdejo na tej povezavi.

V upanju, da boste izkoristili ponujeno priložnost  vas lepo pozdravljamo.

mag. Karla Škrinjarić, spec.

ravnateljica

 

 

Dostopnost