V sredo, 26. 4. 2023,  bo za vse učence od 1. do 9.razreda centralne šole 5.šolsko uro (12.00 do 12.45) šolska proslava ob dveh praznikih, dnevu boja proti okupatorju in prazniku dela.

Zaenkrat je lepa vremenska napoved, zato bo prireditev na prostem, in sicer na ploščadi pred šolo.  Na proslavo spremljajo učence učitelji, ki imajo na urniku oddelek 5. šolsko uro, vsi ostali se razporedijo med učence.

Po končani prireditvi bo za vse učence in zaposlene brezplačen obrok golaž kot je tradicija ob omenjenih praznikih. Vsem učencem bomo ta dan odpovedali kosilo. Brezplačen obrok po končani prireditvi  lahko prevzamejo tudi učenci, ki sicer nimajo kosila.

Prednost v vrsti bomo ta dan dali učencem vozačem, da bodo lahko pravočasno prispeli na prvi avtobus ob 13.30, saj kasnejših voženj ta dan ne bo. Minibus bo vozil po običajnem voznem redu.

Učenci vpisani v OPB ostanejo v oddelku na osnovi izkazanih potreb.

Želimo vam prijetno predpraznično vzdušje.

Ponovno se vidimo v sredo, 3. 5. 2023, ko imamo na sporedu športni dan.

Koordinatorice prireditve:                                                                                         Ravnateljica:

Mojca Pažon Čonžek, mag.prof.razr.st.                                                                  Milena Vreš, prof.

Anja Plemenitaš, prof.

dr. Gabi Čakš, prof.,

Jožica Nuč, prof.

Dostopnost