Dragi učenci, spoštovani starši in cenjeni sodelavci,

pa smo le dočakali povratek vseh učencev v šolo.

Vlada Republike Slovenije je 18. 2. 2021 sprejela spremembo Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih. Spremenjeni odlok velja od 20. do 26. februarja 2021.

V skladu z odlokom poteka pouk od ponedeljka, 22. 2. 2021 dalje za učenke in učence od 1. do vključno 9. razreda OŠ ponovno v prostorih šole ob upoštevanju vseh ukrepov.

Podrobnejša navodila z vsemi pomembnimi informacijami za nemoten potek izobraževanja v šolskih klopeh sem vam posredovala po eAsistentu. Obvestilo je posodobljeno v skladu s prispelimi okrožnicami MIZŠ, ZRSŠ in priporočili NIJZ po povratku I. triade s 25. 1. 2021.  

Vljudno prosim le starše učencev četrtih in petih razredov, da izpolnite za vašega otroka potrebo po jutranjem varstvu, podaljšanem bivanju in prehrani, za ostale ni potrebno. Podatke izpolnite na tej povezavi do nedelje, 21. 2. 2021, do 15.00, v kolikor še niste, saj ste jo prejeli že tudi po eAsistentu tekom tedna.

Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vsem, ki ste soustvarjali šolanje na daljavo (učencem, staršem, starim staršem, tetam, stricem, strokovnim delavcem, tehničnemu osebju…) zaradi izrednih razmer, ki še kar vladajo med nami kljub sprostitvi nekaterih ukrepov.

Brez vas, dragi učenci, spoštovani starši in razširjena družina, cenjeni sodelavci ter ostalih, nam ne bi uspelo. Iskrena hvala za medsebojno sodelovanje, zaupanje in spoštovanje. Verjamem, da bomo še naprej hodili po istih ali različnih poteh do skupnih ciljev v dobrobit vaših otrok, naših učencev in za skupno zadovoljstvo vseh.

Naj bo ponedeljkov prihod učencev v šolo kljub vsem ukrepom in omejitvam čim bolj običajen in miren, predvsem pa po enajstih (I. VIO) oz. štirinajstih tednih (II. in III. VIO) pouka na daljavo v veselem pričakovanju po ponovnem snidenju s sošolci in zaposlenimi šole.

Čas je že bil, da se vrnemo v ustaljene tirnice življenja.

Veselim se srečanja s prav vsakim izmed vas ponovno v hramu učenosti.

Prijazno vas pozdravljam z željo, da ostanete zdravi.

                                                                                               Vaša ravnateljica Milena Vreš, prof.

Dostopnost