V petek, 25. 10. 2019, se bomo ob 11.00 na Evropski ploščadi priključili osrednji prireditvi ob dnevu reformacije in dnevu spomina na mrtve, ki jo organizira društvo Sever v sodelovanju z Občino Rogaška Slatina in šolami.

Učenci predmetne stopnje od 6. do 9. razreda zaključijo tretjo učno uro nekoliko prej in se ob 10.40 odpravijo direktno na EU ploščad. Učenci od 1. do 5. razreda odidejo iz šole prej, da bodo pravi čas na prireditvenem mestu.

Po končani prireditvi, predvidoma ob 11.30 bodo organizirani avtobusni prevozi in prevoz z minibusom za vse učence vozače izpred avtobusne postaje v Rogaški Slatini. Kasnejših voženj ta dan ne bo! Učence spremljajo na avtobus dežurni učitelji varstva vozačev. Ostali učenci gredo po končani prireditvi domov, če pa bodo ta dan kosili in se pridružili OPB, se vrnejo v spremstvu učiteljev v šolo.

Za vse učence bo kosilo ta dan odpovedano. Učenci, ki bodo ta dan ostali v OPB ali pa bi želeli po prireditvi na kosilo v šolo, se morajo nanj pravočasno naročiti preko eAsistenta ali na tel. št.: 041-449-309, najkasneje pa do petka, 25.10.2019 do 8.00.

Vsem, tako učencem kot zaposlenim želim prijetne jesenske počitnice. Polni energije se zopet vidimo v ponedeljek 4. novembra. 

Ravnateljica: mag. Karla Škrinjarić, spec.

Dostopnost