Spoštovani učenci in starši,

zaposleni VIZ II. OŠ Rogaška Slatina in obeh podružničnih šol vas pričakujemo zopet v šoli prvi šolski dan novega šolskega leta, v ponedeljek, 2. septembra 2019 ob 8.15 uri.

Še posebej se veselimo prvošolcev, ki se nam bodo v šoli pridružili prvič, a šele okrog 10.00, po svečanem sprejemu in ogledu gledališke predstave, ki se začne ob 8.00 v KC, kakor tudi šestošolcev, ki prihajajo na matično šolo iz podružnic.

Zagotovo vas zanima, KAKO BO POTEKAL PRVI ŠOLSKI DAN NA VIZ II. OŠ ROGAŠKA SLATINA?

Prvi šolski dan bo namenjen spoznavanju, pregledu letnega delovnega načrta, predstavitvi dejavnosti obogatitvenega programa, načrtovanju programa dela v OS, novostim, spremembam in spoznavanju dela pri pouku.

Prav tako bodo učenci  do odhoda domov nadaljevali z delom  v organiziranih oblikah razširjenega programa.

Vozni redi jutranjih in opoldanskih voženj šolskih avtobusov in minibusa (povezava) ostajajo nespremenjeni. Zapisani so tudi na zloženki s ključnimi informacijami (povezava – zloženka I. VIO), (povezava- zloženka II. in III. VIO), ki jo učenci prejmejo prvi šolski dan. Prvi šolski dan bo šolski avtobus vozil le drugo jutranjo vožnjo, ki se prične ob 7.30 iz Tuncovca oziroma 7.35 iz Podplata, minibus pa bo vozil po objavljenem voznem redu.

Prvi šolski dan bo mogoče v šoli prevzeti kosilo, ne bo pa mogoče izbirati glavne jedi.

Izbor glavne jedi za kosilo preko programa E-asistent bo mogoče opravljati od 31. 8. 2019, za čas prevzema od 10. 9. 2019.  V vmesnem obdobju izbor ne bo mogoč, zato bodo  učenci prevzemali pripravljeno hrano brez vnaprej opravljene izbire.

Naj vas že sedaj obvestimo, da bo v torek, 17.9.2019 ob 17.00 v avli centralne šole skupni izobraževalni RS za vse starše centralne šole in obeh podružničnih šol. O postavljanju meja in zahtev otrokom bosta spregovorila terapevt Miha Kramli in dr. Vesna Vuk Godina. Vabljeni v čim večjem številu!

Ravnateljica, strokovni in drugi delavci šole se veselimo ponovnega snidenja in sodelovanja z učenci, veselimo pa se tudi tvornega in na pozitivnih odnosih temelječega sodelovanja  z vami, spoštovani starši. Na naši šoli velja, da skupaj zmoremo vse!

Torej, »Zmoremo, ker znamo in znamo, ker hočemo!«

ravnateljica mag. Karla Škrinjarić, spec.,  l. r.

in zaposleni VIZ II. OŠ Rogaška Slatina

Dostopnost