V petek, 27. 10. 2017, se bomo priključili osrednji prireditvi ob dnevu reformacije in dnevu spomina na mrtve, s pričetkom ob 11.00 na evropski ploščadi v Rogaški Slatini.

Učenci predmetne stopnje od 6. do 9. razreda zaključijo tretjo učno uro nekoliko prej in se ob 10.30 odpravijo direktno na EU ploščad. Učenci od 1. do 5.razreda odidejo iz šole prej, da bodo pravi čas na prireditvenem mestu.

Po končani prireditvi, predvidoma ob 11.30 bodo organizirani avtobusni prevozi in prevoz z minibusom za vse učence vozače izpred avtobusne postaje v Rogaški Slatini. Kasnejših voženj ta dan ne bo! Ostali učenci greste po končani prireditvi domov, če pa boste ta dan kosili in se pridružili OPB, se vrnete pod spremstvom učiteljev v šolo.

Učenci, ki pa se udeležijo petkovega tekmovanja iz robotike v Ljubljani, pa se po končani komemoraciji na EU ploščadi pridružijo profesorici Matejki Tirgušek in gredo z njo do avtobusne postaje, kjer jih čaka kombi Flucher turizma. Želimo jim obilo lego uspehov. 

Za vse učence bo ta dan kosilo odpovedano. Učenci, ki boste ta dan ostali v OPB ali pa bi želeli po prireditvi na kosilo v šolo, se morate nanj pravočasno naročiti preko eAsistenta ali na tel. št.: 041-449-309, najkasneje pa do petka, 27.10.2017 do 8.00.

 Vsem, tako učencem kot učiteljem želim prijetne jesenske počitnice. Polni energije se zopet vidimo v ponedeljek, 6. novembra 2017. 

Ravnateljica: mag. Karla Škrinjarič, spec.

Dostopnost