slika1Smo odgovornega ravnanja.Tudi mi, II.OŠ Rogaška Slatina in DPM ISKRICE, želimo sodelovali v dobrodelni akciji Vidimo cilj. Center Vidim cilj spodbuja slepe in slabovidne, da so telesno aktivni in se redno ukvarjajo s športom. Njegov idejni vodja in ambasador je Alen Kobilica. Ker si ti športniki težje privoščijo opremo za aktivnosti, so se v optiki Gobec odločili pomagati.

V dobrodelni akciji bodo zbirali starinska in rabljena očala. Zbrana sredstva bodo namenjena slepim in slabovidnim otrokom, da se bodo lahko ukvarjali z raznimi športnimi dejavnostmi, ki jih za njih organizira center Vidim cilj. Hkrati bodo zbirali tudi stara rabljena očala in tako pomagali prebivalcem nerazvitih dežel podsaharske Afrike.

Partnerji akcije so Optika Kobilica Maribor, Optika Rimc Krško, Hotel Slovenija Rogaška Slatina in Lions klub Trnovski zvon Ljubljana. Dobrodelno akcijo medijsko podpirata Rogaške novice in Radio Rogla.

Pridružite se akciji zbiranja starinskih in rabljenih očal in pomagajte centru Vidim cilj Alena Kobilice ter slabovidnim ljudem v Afriki.

Očala zbirajo razredniki, do petka, 18. 11. 2016.

Skupaj zmoremo več. Dobro je delati dobro.

Marjana Führer in Helena Mikša                                           mag. Karla Škrinjarić, spec.

 

Dostopnost