Smo zdravega načina življenja.V SREDO, 21. 9. 2016  bo prvi športni dan za 7. razrede. Na programu bo atletski mnogoboj ( tek na 60m, kros, skok v višino, skok v daljino, met vortexa) .

URNIK MNOGOBOJA:

mnogoboj-urnik

  1. Vsi učenci se preoblečejo v športno opremo (kratke hlače, kratka majica, športni copati) v matičnih učilnicah. Vsi učenci se zberejo v spremstvu učiteljev na asfaltnem igrišču ob 8. 10 uri.
  2. Pod vodstvom sodnikov gredo učenci na prve postaje, kjer se temeljito ogrejejo in pripravijo na tekmovanje.
  3. Če skupina opravi določeno nalogo prej kot v predvidenem času, počaka na naslednjo disciplino do predvidenega odhoda na naslednjo postajo. Na naslednjo postajo skupino pelje sodnik. DRŽITE SE URNIKA! NE ODHAJATE NAPREJ, KER LAHKO MOTITE OSTALE!
  4. Učence pelje na naslednjo postajo sodnik, nato pa se vrne nazaj na svojo postajo. Sodnik vpiše za najboljši rezultat točke ob priloženi tabeli.
  5. Učenci, ki bodo zaradi zdravstvenih težav upravičeni sodelovanja na športnem dnevu, bodo na posameznih postajah sodelovali kot pomožni sodniki pri izvajanju meritev ter zapisovanju rezultatov.
  6. Ekipo za štafetni tek sestavljajo: fantovska in dekliška ekipa.
  7. Atletske rekvizite, klopce, mize… po koncu športnega dne pospravi skupina učencev, ki je bila zadnja na določeni atletski panogi.
  8. V slučaju dežja se športni dan prestavi za en teden.

Vodja športnega dne:

Marko Čonžek

Dostopnost