Smo bogati v različnosti.šolsko leto 2015/2016 se približuje h koncu. Že zdaj lahko rečemo, da smo ga skupaj z vami prehodili uspešno in že snujemo načrte za novo šolsko leto 2016/2017, ki ga bomo pričeli nekoliko drugače kot običajno.

V novem šolskem letu se v nekaterih OS srečate novi sošolci, nekatere OS dobite nove razrednike, zato bomo prvi in drugi šolski dan v novem šolskem letu preživeli na način, da se boste sošolci med seboj kar se da najbolje spoznali, kar bo izhodišče za vzpostavitev dobrih medosebnih odnosov ter pozitivne delovne klime za učinkovito delo OS. Da se boste lahko dobro spoznali med seboj, morate najprej dobro poznati sebe, svoje spretnostni in veščine različnih področij, ki kažejo na izjemnost in enkratnost in so v vam ponos.

Zagotovo je med vami precej takšnih z najrazličnejšimi talenti, za katere morda sploh ne veste/vemo.

Morda je med vami kdo, ki ima smisel za humor in je dober komik. Morda je med vami kdo, ki s pomočjo nenavadne domišljije in ustvarjale žilice ustvarja zanimive stripe. Morda je med vami kdo, ki zna čudovito zapeti ali zaigrati kakšno glasbeno »klasiko«. Morda je med vami kdo, ki zna na harmoniko zaigrati najnovejših pop hit. Morda je med vami kdo, ki zna s prsti in lučjo preko senc prikazovati različne živali in stvari. Morda je med vami kdo, ki zna preko plesnih gibov prikazati neko zgodbo. Morda je nekdo, ki zna z lastnim telesom ustvarjati glasbo iz najrazličnejših zvokov. Morda je med vami kdo, ki zna spretno in prefinjeno žonglirati ali brcati žogo. Morda je med vami kdo, ki zna izdelovati čudovit nakit ali pa pričeske. Morda je med vami kdo, ki zna izdelovati spletne animacije ali foto kolaže. Morda je med vami kdo, ki …

Zdaj je pravi čas, da odkrijete svoje talente in zanimive spretnosti. Razmislite in zapišite tisto, po čem ste izjemni, kar obvladate,  v čem ste dobri in bi lahko bilo zanimivo drugim.

Vaša priložnost za predstavitev ostalim, ki jo ne smete zamuditi, bo že v petek, 2. 9. 2016, ko bomo obeležili dan šole 2016/2017 z dobrodelno prireditvijo s prikazom svojih talentov javnosti, staršem in drugim obiskovalcem. Ker bo program temeljil na predstavitvi  različnih talentov učencev, potrebujemo vašo povratno informacijo o sodelovanju na prireditvi. Spodnji odrezek oddajte razredniku najkasneje do petka, 24. 6. 2016.

Veseli bomo, če se boste odločili za sodelovanje in boste na ta način prispevali svoj delež k prijetnemu pričetku novega šolskega leta, pa tudi načrtovani dobrodelnosti. Želimo vam prijetne poletne počitnice, v katerih ujemite čim več koristnih, lepih in zdravih trenutkov.

Ravnateljica: mag. Karla Škrinjarić, spec.

Dostopnost