Smo jezikovno usposobljeni.

bralna značka17. september (dan zlatih knjig, dan rojstva in smrti pisatelja Franceta Bevka in uradni začetek branja za bralno značko) je letos prav poseben dan.
Bralna značka praznuje 55 let, zato bomo vsakemu prvošolcu podarili slikanico Ostržek bere za bralno značko (avtorice Tilke Jamnik in ilustratorja Petra Škerla).
Vsi slovenski prvošolci bodo dobili slikanice prav na praznični dan, v četrtek, 17. 9. 2015. Tako bomo obeležili dan zlatih knjig in začetek bralne sezone.

Vse učence vabimo, da (tudi) letos sodelujejo pri bralni znački in sprejmejo knjigo kot dober pripomoček za kvalitetno preživljanje prostega časa, igro, zabavo in širjenja obzorja.

Pripis:
Društvo Bralna značka Slovenije sporoča, da so se s podjetjem Hofer, ki je omogočil tisk tako velike naklade slikanic za letošnje prvošolce, dogovorili še za drugačno vrsto sodelovanja.
V vseh Hoferjevih trgovinah boste v letošnjem letu našli zelo ugodno ponudbo kakovostnih otroških in mladinskih knjig z oznako Bralna značka priporoča.
Izbore pripravljajo strokovni sodelavci Društva Bralna značka Slovenije – ZPMS in so usklajeni s priročniki MKL, Pionirske.
Vse izbrane knjige bodo nosile oznake s starostno skupino otrok, ki so ji namenjene. Prva letošnja akcija se bo začela 17. 9. 2015 in bo trajala do razprodaje zalog.

Privoščimo si potovanje po domišljijskem svetu
knjižnih junakov.

Dostopnost