Smo ekološko in družbeno osveščeniV petek, 24.10.2014, se bomo priključili osrednji prireditvi ob dnevu reformacije in dnevu spomina na mrtve, s pričetkom ob 11.00 na evropski ploščadi.

Na prireditev oz. komemoracijo bodo odšli učenci razredne stopnje od 1. do 5. razreda v spremstvu razrednikov in spremljevalcev ob 10.15 uri. V času do 11. ure naj predstavniki OS prižgejo pri spomeniku svečko, če se kot OS za to odločijo, če jim čas dopušča se sprehodijo po parku nato pa se do 11.00 umirjeno pripravijo na pričetek proslave.

Učenci predmetne stopnje od 6. do 9. razreda zaključijo tretjo učno uro nekoliko prej in se ob 10.30 odpravijo direktno na EU ploščad.

Po končani prireditvi, predvidoma ob 11.45 bodo organizirani avtobusni prevozi za učence vozače izpred avtobusne postaje v Rogaški Slatini, za učence, ki se vozite s šolskim kombijem pa izpred krožnega prometa ob evropski ploščadi. Kasnejših voženj ta dan ne bo! Ostali učenci greste po končani prireditvi domov, če pa boste ta dan kosili in se pridružili OPB, se vrnete pod spremstvom učiteljev v šolo.

Učenci, ki imate ob petkih naročeno kosilo in se v šolo ne boste vračali, kosilo pravočasno, najkasneje pa do petka, 24.10.2014 do 8.00, odpovejte na tel. št.: 041-449-309.

Vsem, tako učencem kot zaposlenim želim prijetne jesenske počitnice. Polni energije se zopet vidimo v ponedeljek 3. novembra.

Ravnateljica:
mag. Karla Škrinjarič, spec.

 

Dostopnost