Spoštovani, kot ste seznanjeni z medijev, je za jutri, 18. 4. 2012, napovedana stavka javnih delavcev, med katere spadajo zaposleni v vzgoji in izobraževanju v slovenskih osnovnih šolah, zato bi naj bile vse šole, tudi naša, ta dan po navodilih SVIZ,  zaprte.

Glede na to, da se na  naši šoli zavedamo, da lahko zaprtje šole povzroči težave marsikateri družini, bomo kljub navodilom SVIZ  za vse učence, tudi učence od 6. do 9. razreda, za katere starši  v dopoldanskem času ne morete zagotoviti varstva, organizirali varstvo na  centralni šoli.  Varstvo bodo izvajali študentje na pedagoški praksi, za malico in kosilo učencev pa bodo poskrbeli  zunanji sodelavci.

V kolikor potrebujete varstvo še učenci od 6. do 9. razreda, se prosim prijavite s klicem ali SMS sporočilom na telefonsko številko namenjeno šolski prehrani: 041-449-309, najkasneje do srede, 18.4.2012, do 8.00 ure zjutraj.

Spoštovani starši, prosimo, da tehtno razmislite o potrebi po vključevanju svojega otroka ta dan v šolo. Hvala za razumevanje.

S spoštovanjem ravnateljica, mag. Karla Škrinjarić

Dostopnost